Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Hammarö Dam Junior (F04-06)

Referat: IFK Kristinehamn - IFK Hammarö Blå

Vilken match tjejerna bjuder på denna lördagseftermiddag! Vi åker till Kristinehamn med endast 8 utespelare och 1 målvakt för att möta deras duktiga lag. Kristinehamn drar ifrån i början av matchen men efter några minuter börjar vi gå ut och möta deras skyttar i försvar och i anfallet börjar fantasin flöda. Vi skjuter från alla positioner och extra mycket avslut från våra 9m då vi möter ett lågt försvar. Vi får även se massa roliga spelkombinationer med passningar och vidarespel som vi aldrig har tränat på, riktigt kul att se att man vågar testa olika saker!! I andra halvlek får vi det lite svårare eftersom de går ut med en spets vilket gör att 9m blir lite mer störda. Vi löser detta bra ändå och bakåt fortsätter tjejerna att slita och hjälpa Malin i mål som gör en otroligt bra andra halvlek där hon läser deras skyttar och plockar de flesta skotten utifrån. Tyvärr hade vi inte turen på vår sida när det gäller returerna då många bollar hamnade rakt i händerna på motståndarna. Vi ledare är otroligt stolta över tjejerna denna match, det är riktigt roligt att sitta på bänken när man ser att tjejerna har det roligt på plan!

Banan och äpple fick alla tjejerna dela på denna match då det var en riktigt bra laginsats där alla bidrog med sitt.